O NAMA

Meditas je porodična kompanija osnovana od strane Branke i Luke Ninković 1994. godine u Podgorici, koja je svoj rad započela otvaranjem jedne od prvih privatnih apoteka u Crnoj Gori.

Danas, Meditas zapošljava preko 80 ljudi a njegovu strukturu čine maloprodajni lanac od 9 apoteka, kozmetički centar i veleprodaja sa kojom pokriva tržišta Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Albanije.

Misija

Misija Meditasa je poboljšanje kvaliteta života svojih klijenata, kao i društvenog i prirodnog okruženja u kojem posluje. Iz ovog razloga, Meditas zapošljava samo najstručniji kadar, sarađuje sa kompanijama sa provjerenim imidžom, pozicionira svoje maloprodaje i brendove na strateški najadekvatnijim lokacijama i uvozi brendove sa dokazanim kvalitetom. Zahvaljujući tome, Meditas posjeduje sposobnost da svojim klijentima pruži sigurnost kroz kvalitetnu uslugu i proizvode, u čemu i leži snaga ove komapnije.

Vizija

Ne odričući se porodičnih vrijednosti i dugogodišnje tradicije na kojima počiva, Meditas teži da ide rame uz rame sa vremenom i promjenama i, na taj način, postavlja poslovne i životne standarde u okolini u kojoj se nalazi. Kroz akcenat na provjereni kvalitet brendova i usluga koje nudi svojim klijentima, Meditas teži da postane simbol prestižne kompanije koja svojim potrošačima nudi sigurnost, čineći kvalitet, prestiž i luksuz dostupnim svima.

Društvena odgovornost

Stavljajući svoje klijente u prvi plan, Meditas ima obavezu da brine o zaštiti životne sredine jer ona direktno utiče ne kvalitet života njegovih potrošača.  Kroz razne aktivnosti humanitarnog i sličnog karaktera usmjerene u pravcu unapređenja socijalnog i prirodnog okruženja, kao i savjesnog ponašanja, Meditas spada u grupu kompanija koje se odgovorno odnose prema prirodnom i društvenom okruženju u kojem posluje.

MEDITAS Crna Gora

Apoteke / Kancelarije:

Oktobarske revolucije 44, Podgorica

+382 20 513 010

Veleprodaja / Kancelarije:

Oktobarske revolucije 130, Podgorica

+382 20 625 016

MEDITAS Srbija

Gundulićev venac 38, Beograd

+381 11 3391 394

MEDITAS Bosna i Hercegovina

Dabrobosanska 17, Istočno Sarajevo

+387 57 962 110

© 2017 Meditas d.o.o. Made by Lambda-IT